Looking For Anything Specific?

Isparta Lavanta Tarlalari : Ankara Çıkışlı Isparta Lavanta Tarlaları ve Salda / Lavantalar açmışken isparta'ya gitmenin tam zamanı!

Isparta Lavanta Tarlalari : Ankara Çıkışlı Isparta Lavanta Tarlaları ve Salda / Lavantalar açmışken isparta'ya gitmenin tam zamanı!. Hemen flash back yapıyoruz ve 2008/9 yılına gidiyoruz. Isparta aynı zamanda lavanta tarlalarının kalbine yolculuk edebileceğiniz bir cennettir. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Lavanta tarlalari isparta & sagalassos & salda turu (turumuz 46 kişilik araçla 22 kişi ile gerçekleşecektir). Bir yandan lavantalar hasat edilmekte, bir isparta i̇li keçiborlu i̇lçesi türkiye'de lavanta üretiminde lokomotif üretici konumunda olması.

Peki türkiye'de de lavantanın yurdu neresi? Herkese merhaba!bu videom da sizleri mor bahçelere götürmeye geldim. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz. Isparta lavanta tarlalarına dair her şey bu blogda. Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır.

HİLTON OTEL KONAKLAMALI LAVANTA TARLALARI & SALDA GÖLÜ ...
HİLTON OTEL KONAKLAMALI LAVANTA TARLALARI & SALDA GÖLÜ ... from tatilhayalin.com
Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz. Lavanta tarlaları ya da lavanta bahçeleri ile nam salmış bir yer isparta kuyucak köyü. Isparta aynı zamanda lavanta tarlalarının kalbine yolculuk edebileceğiniz bir cennettir. Tam meydanda bulunan kafe ise minik tahta sandalyeleri ve köye tepeden bakan harika manzarası ile ideal dinlenme noktası. Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur.

Günün her saatinde fotojenik olan lavanta tarlalarını görmek için provence'a gitmeye pek de gerek yok.

Isparta merkezden lavanta kokulu köy'e toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise isparta garaj'dan #fotoğraf: Isparta kuyucak köyündeki lavanta tarlaları. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Günün her saatinde fotojenik olan lavanta tarlalarını görmek için provence'a gitmeye pek de gerek yok. Isparta'nın lavanta tarlalarında fotoğraf çekerek nasıl like sayımızı iki katına çıkarabileceğimizi öğreneceğiz. Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş. Lavantalar açmışken isparta'ya gitmenin tam zamanı! Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyünde kıraç, susuz, tarlalar boş kalmasın diye ekilen ilk lavantalar yıllar içinde bölge halkının temel geçim kaynağı haline gelmiş. Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır. Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya. Lavanta tarlalari isparta & sagalassos & salda turu (turumuz 46 kişilik araçla 22 kişi ile gerçekleşecektir). Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur.

Isparta lavanta bahçeleri, fotoğrafçılar için de harika bir yer: Isparta aynı zamanda lavanta tarlalarının kalbine yolculuk edebileceğiniz bir cennettir. Lavanta tarlaları ya da lavanta bahçeleri ile nam salmış bir yer isparta kuyucak köyü. Salda gölü sonrası gittiğimiz lavanta kokulu bu güzel köyde arabadan indiğiniz anda burnunuza lavanta kokuları. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz.

Isparta Lavanta Tarlaları 150 Bin Ziyaretçi Bekliyor - Haber
Isparta Lavanta Tarlaları 150 Bin Ziyaretçi Bekliyor - Haber from foto.haberler.com
Salda gölü sonrası gittiğimiz lavanta kokulu bu güzel köyde arabadan indiğiniz anda burnunuza lavanta kokuları. Isparta kuyucak köyündeki lavanta tarlaları. Fotoğraf tutkusu farklı olanı bulmayı, az bilineni görmeyi kamçılar her zaman. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta keçiborlu'nun lavanta tarlalarına baktıkça insanın kaybolası geliyor. Herkese merhaba!bu videom da sizleri mor bahçelere götürmeye geldim. Hemen flash back yapıyoruz ve 2008/9 yılına gidiyoruz.

Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya.

Lavanta tarlalari isparta & sagalassos & salda turu (turumuz 46 kişilik araçla 22 kişi ile gerçekleşecektir). Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Hemen flash back yapıyoruz ve 2008/9 yılına gidiyoruz. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Peki türkiye'de de lavantanın yurdu neresi? Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz. Lavanta tarlaları ya da lavanta bahçeleri ile nam salmış bir yer isparta kuyucak köyü. Isparta kuyucak köyündeki lavanta tarlaları. Isparta'nın lavanta tarlalarında fotoğraf çekerek nasıl like sayımızı iki katına çıkarabileceğimizi öğreneceğiz. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta merkezden lavanta kokulu köy'e toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise isparta garaj'dan #fotoğraf:

Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Lavantalar açmışken isparta'ya gitmenin tam zamanı! Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur.

Lavanta Tarlaları & Salda Gölü Turu - Lavanta Turu
Lavanta Tarlaları & Salda Gölü Turu - Lavanta Turu from www.lavantaturu.com
Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş. Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya. Fransa'nın provence'i varsa isparta'nın da kuyucak köyü var! Lavanta tarlalari isparta & sagalassos & salda turu (turumuz 46 kişilik araçla 22 kişi ile gerçekleşecektir). Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi. Isparta keçiborlu'nun lavanta tarlalarına baktıkça insanın kaybolası geliyor. Isparta i̇l merkezine 50 km mesafede olan kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na.

Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi.

Lavanta, latince'de 'yıkanmak' anlamına gelen hoş kokulu mavi veya mor renklere sahip bir çiçektir. Isparta lavanta tarlaları & salda gölü turları ile mis kokulu lavanta tarlalarında doğanın en güzel renklerini keşfedip burdur'un maldivleri olarak bilinen salda gölü'nü keşfetme ayrıcalığı yaşayacaksınız. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Çok eski yıllarda kuyucak köyünde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş kalmasın diye ekilen ilk. Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz.

Isparta merkezden lavanta kokulu köy'e toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise isparta garaj'dan #fotoğraf: isparta. Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır.

Posting Komentar

0 Komentar